Vi tilbyr rask og stabil wifi dekning ved hjelp av flere løsninger.

En kartlegging av hastighet og deking på stedet avdekker situasjonen og vi kommer med forslag til forbedringer.  
Kabling: Vi anbefaler normalt at det legges en kablet forbindelse til en trådløs rekkevidde forlenger dersom signalet er svakt og ustabilt. Dersom signalet bare er svakt , kan det også løses med en rekkevidde forlenger.  elko_rj45_innfelt_single
AC ap: I et større bygg med flere rom anbefaler vi egen ap eller en rekkevidde forlenger i hvert rom eller i hvert område som er større enn 100 kvadratmeter.

Vi tilbyr blant annet Ubiquiti, Cisco Meraki og Zyxel

ACMesh: Vi har gode løsninger som mesher opp mellom flere rekkevidde forlengere, slik at en ikke alltid trenger å legge kabel. Vi har og løsninger som er skybasert og selv reparerende, slik at vi lett og rimelig kan overvåke disse fra vårt kontor.
AirfiberX: Punkt til punkt samband, radiolinje som er meget stabilt og svært godt egnet for bredbånd og lan til lan forbindelse. Svært godt egnet til backup linje, siden det ikke kan graves av sammen med fiberkabelen.

Vi kan forlenge fibersignalet med kraftige paraboler for mange mil rekkevidde . Vi bruker et system for lett å kunne bytte eller oppgradere radio. Vi utfører planlegging, design, installasjon, drift og kundestøtte.

Presentasjon av radioer for å levere høyhastighets nettverk over store avtander.