Vi har over 20 års erfaring som internett tilbyder og drifts leverandør.

Vi var først i Rogaland til å levere internett i distriktet og nå får ditt anlegg mulighet til å trekke veksler på den lange erfaringen vi har med bredbånd. Vi leverer bredbånd, radiolinje og nettverks infrastruktur til oppdrettsflåter med fjernforing systemer.

Vi leverer driftssikre skybaserte nettverksløsninger som passer utmerket til å rulle ut til mange lokasjoner med liten it kompetanse langt fra folk. Løsningene er selv reparerende og bygget med ubegrenset kapasitet over Fiber eller høyhastighets Wifi. Vi leverer ulisensierte radiolinje med kapasitet på opp til 1000 Mbps over avstander på titalls kilometer over fjorder og fjell. Vi leverer og høyere hastigheter over lenger avstand med konsesjon. Våre komponenter for bruk utendørs er solide og vanntette, bygget med erfaring fra oppdrettsanlegg i Rogaland og Hordaland. Vi sørger for at du får fleksible løsninger over internett som baserer seg på nettverks komponenter av høy kvalitet. Dette er viktig siden det meste er avhengig av internett og det er mer og mer viktige oppgaver som en ønsker å utføre via fjerndrift.

Vi leverer i dag til Marine Harvest AS, Grieg Seafood AS, Bremnes Seashore, Blom Fiskeoppdrett, Alsaker Fjordbruk, Tombre AS og flere andre.

Vi leverer driftsavtaler med oppetidsgaranti og garantert responstid der vi er deres IT ansvarlige. Vi gjør da allt som har med IKT og kontakter 3 part på vegne av kunden. du kan lese mer om våre driftsavtaler her drift.

Vi jobber oss nå oppover kysten med kunder til Trøndelag.