Hesbynett – bredbåndsspesialisten fra Stavanger

Siden 1995 har Hesbynett levert internettforbindelse til bedrifter og privatpersoner i hele landet. Hele veien har vi vært i tet med å introdusere nye og stadig bedre produkter. Derfor sier vi at vi er bredbåndsspesialisten i Stavanger.

Hesbynett leverer:
Bredbånd til privatpersoner, borettslag, oppdrettselskap og bedrifter.

  • Driftsløsninger. Vi tilrettelegger infrastruktur slik at borettslag får lynraskt inernett-forbindelse, og lager driftsløsninger for bedrifter
  • IP-telefoni: Privat og bedrift
  • Webtjenester: Rimelig webhotell/domene
  • Nettbutikk hvor du får kjøpt alt du trenger til din digitale hverdag

I enkelte deler av Stavanger og Sandnes har vi bygget ut egne bredbånd noder. Vi har og bygget høyhastighet radionoder for oppdrettsanlegg i Rogaland og Hordaland Disse stedene kan vi tilby spesielt rimelige og raske bredbåndsprodukter. Sjekk om det gjelder adressen du bor på.

Kunnskap og god service
Som lokal nettleverandør får vi høre det om vi ikke gjør jobben vår. Derfor er god service sentralt i vårt arbeid. Skulle du ha behov for å kontakt oss i Hesbynett, så skal du alltid bli møtt av hyggelige, motiverte og kunnskapsrike medarbeidere. For å unngå snikksnakk er det alltid tekniske problemløsere som besvarer din henvendelse. Du sparer tid, vi sparer tid.

Det er også særdeles viktig for oss å være faglig dyktig slik at vi ligger helt i front med den siste teknologien. Derfor ansetter vi flinke folk – som er i stand til å lage smarte løsninger og levere knallgod service til våre kunder.

Vår historie
Hesbynett ble opprinnelig etablert på Hesby på Finnøy i 1995 av gründeren Frode Hesby som fortsatt driver selskapet. Ettersom Hesbynett vokste ble driften flyttet til Stavanger (1998).

Siden oppstarten har Hesbynett vært svært tidlig ute med nye bredbåndsteknologier. Dette omfatter bl.a. ISDN, ADSL, trådløse nettverk, ADSL2+ (først i Norge), VDSL, Ethernet over kopper og Fiber. Vi har levert wifi fra teknologien var umoden for utendørsbruk til dagens teknologi med AC standard med spesialbyggede høyhastighets kvalitetsradioer for internett leverandører..

Vi har for øvrig kontorer i Hesbygata. Nummer 5.